Menu

Metrius


Tjek dit forbrug med energiportalen Metrius

 
Hvad er Metrius?

Som kunde hos Palle Mørch har du mulighed for at få adgang til vores energiportal Metrius, der gør det nemt at overskue ejendommens og de enkelte beboeres forbrug. Metrius er et online værktøj, der automatisk henter de nyeste forbrugstal fra ejendommen.

Metrius giver dig rige muligheder for at sammenligne beboernes forbrug, og du kan sætte alarmer, der automatisk advarer dig i tilfælde af uregelmæssigheder i forbruget.

Læs mere om Metrius

TECZ-02361-RGB_HRes_sRGB.jpg

FAQ

Ja. I feltet over billedet med alle beboerne er der sorte knapper med de ressourcer, der er repræsenteret i din ejendom. Hvis du klikker på en af disse, vil beboerne blive sorteret med det største forbrug øverst.

I de tilfælde, hvor flytningen ligger i det nye regnskabsår, vil du ikke kunne bestille aktiveringskoden for den nye beboer, før det gamle regnskab er kørt. Så hvis du har regnskaber, der ligger lige i skæringen, må du desværre vente med at give beboeren adgang til Metrius.

Det er ikke muligt at rette i målertypen, men du har mulighed for at rette i rumbetegnelsen ved at klikke på betegnelsen og så skrive det, du ønsker.

Procenterne er udregnet per lejlighed i ejendommen, og der er taget hensyn til lejlighederne størrelse.