Menu

Profil

 

Det er os, der laver forbrugsregnskaber

Gør det nemmere at opgøre og fordele ejendommens forbrugsudgifter imellem beboerne. Hos Palle Mørch løfter vi byrden for dig, så du kan bruge tiden og energien på noget andet.

Palle Mørch er en lokal virksomhed med dybe rødder i den nordjyske muld. Igennem mere end 80 år har vi leveret forbrugsregnskaber og målere til titusindvis af både beboelses- og erhvervsejendomme i hele Nordjylland. Vi servicerer både store boligforeninger og professionelle administratorer såvel som erhvervskunder og private udlejere.

Vi

  • opsætter, registrerer og servicerer målere i din ejendom.
  • tilser og aflæser dine målere en gang årligt.
  • opgør dit forbrugsregnskab og udarbejder opgørelser til dine beboere.
  • behandler henvendelser fra beboerne.
  • rådgiver dig om regnskab og målere.
  • sørger for flytteaflæsning og flytteopgørelser.
  • sælger og leverer nye målere.

Vi giver personlig nordjysk service

Som kunde hos Palle Mørch får du en stabil og ikke mindst lokal samarbejdspartner. Du kan regne med en personlig kontakt og en nærværende service, hvor dine ønsker og behov går forud for vores.

Vi vægter kvalitet og god service højere end noget andet i vores dagligdag og går gerne en ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse. Det har givet os et ry i Nordjylland for at være en seriøs og professionel samarbejdspartner.

 

Vi ved, hvad vi laver

Mere end 80 års erfaring fornægter sig ikke. Vi kender til alle de typiske behov og problemer, som udlejere, administratorer og beboere står med, og vi ved derfor, hvordan vi finder en driftsikker løsning på dem.

Vi kender lovgivningen på området, så vi kan altid rådgive dig om, hvad der er mest fordelagtigt at gøre i en given situation. Vi har desuden teknisk viden om alle de målere, der bliver brugt på markedet, og kan derfor servicere det meste.

 

Vi følger med udviklingen

Vores virksomhed har mange år på bagen, men vi sidder ikke fast i fortiden. Vi holder os konstant opdateret med den nyeste udvikling inden for målere, og med vores topmoderne energiportal Metrius kan du nemt og bekvemt overvåge forbruget i hele din ejendom.

Læs mere om Metrius

 

Vi er certificeret

Vi er naturligvis certificeret med den internationalt anerkendte kvalitetsstandard ISO 9001, hvilket i dag er et lovkrav for at levere forbrugsregnskaber i Danmark.

 

Læs mere om vores forbrugsregnskaber – eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.